مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 دی 1399 ساعت 12:252021-01-14اقتصادي

دلیل اردوکشی خیابانی کارگران از نگاه یک فعال کارگری


دبیر خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه گفت: تجمعات کارگری ناشی از کمبود تشکل های قانونی کارگری نظیر شورای اسلامی کار در واحدهای تولیدی و صنعتی و باز نبودن باب مذاکره کارگری و کارفرمایی است که منجر به اردوکشی خیابانی می شود.

- ایسنا/مرکزی دبیر خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه گفت: تجمعات کارگری ناشی از کمبود تشکل های قانونی کارگری نظیر شورای اسلامی کار در واحدهای تولیدی و صنعتی و باز نبودن باب مذاکره کارگری و کارفرمایی است که منجر به اردوکشی خیابانی می شود.

داوود میرزایی امروز پنجشنبه 25 دیماه در نشست استاندار مرکزی با اعضای تشکل های کارگری در خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه اظهار کرد: نگرانی ما خبر حذف ارز 4200 تومانی است که به نظر ما بجای حذف باید تحت نظارت قاطع قرار بگیرد و از سوءاستفاده از آن ممانعت شود.

در غیر این صورت اگر ارز 4200 تومانی حذف شود باید حقوق کارگران 500 درصد افزایش یابد.

اگر قرار است تک نرخی ارز اتفاق بیفتد باید معیشت کارگران هم مدنظر باشد.

وی بیان کرد: مطابق ماده 41 قانون کار فقط شورای عالی کار باید برای افزایش حقوق کارگران تصمیم بگیرد و انتظار داریم ارگانهای دیگر تابع تصمیم این نهاد باشند.

نمایندگان نباید فقط در کنار بخش خصوصی باشند و منافع کارگران تضییع شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دلیل اردوکشی خیابانی کارگران از نگاه یک فعال کارگری

دلیل اردوکشی خیابانی کارگران از نگاه یک فعال کارگری