مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 دی 1399 ساعت 09:452021-01-13اقتصادي

فشار وزارت نفت و نیرو به نیروگاه شازند برای مصرف بیشتر مازوت


وزارتخانه های نفت و نیرو فشار می آورند تا مصرف روزانه مازوت در نیروگاه شازند به 7 میلیون لیتر برسد اما اجازه مصرف بیشتر سوخت مازوت را نداده ایم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سید علی آقازاده ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری استان مرکزی در اراک، گفت: هر چند وزارتخانه های نفت و نیرو به استان و نیروگاه فشار می آورند تا روزانه مصرف مازوت به 7 میلیون لیتر برسد، اما اجازه مصرف بیشتر سوخت مازوت در نیروگاه شازند را نداده ایم.

وی با اشاره به اینکه مشکلی در تولید برق وجود ندارد و نیروگاه فعال است، افزود: البته مشکل در تأمین سوخت نیروگاه وجود دارد.

اگر نیروگاه سوخت داشته باشند خاموشی به صفر می رسد.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی برخی نیروگاه های سوخت دریافت نمی کنند یا مانند نیروگاه شازند اجازه مصرف بیشتر مازوت به آنها داده نمی شود، پس میزان فعالیت آنها و تولید برق کاهش یافته است.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: به نظر می رسد که تا یک ماه آینده خاموشی داشته باشیم اما باید برنامه ریزی شود و با اطلاع قبلی صورت گیرد.

وی ادامه داد: در فضای مجازی گفته شد که چون اجازه افزایش مصرف مازوت داده نشده شرکت برق در حال تلافی است اما این چنین نیست و خاموشی در سایر مناطق کشور هم اتفاق افتاد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فشار وزارت نفت و نیرو به نیروگاه شازند برای مصرف بیشتر مازوت

فشار وزارت نفت و نیرو به نیروگاه شازند برای مصرف بیشتر مازوت