مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 دی 1399 ساعت 20:152021-01-11سياسي

آخرین طرح های دانشگاه صنعتی دزفول در راستای کارآفرینی


رییس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول به تشریح آخرین طرح های در دست اجرای این دانشگاه در راستای کارآفرینی پرداخت.

- ایسنا/خوزستان رییس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول به تشریح آخرین طرح های در دست اجرای این دانشگاه در راستای کارآفرینی پرداخت.

محمدرضا عصاری امروز (22 دی) در جلسه جمع بندی سفر یک روزه معاون علمی و فناوری رییس جمهور به خوزستان که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس تفاهم نامه ای که منعقد شد سه کار را در دانشگاه آغاز کردیم که یکی از آنها مجتمع نوآوری و شکوفایی است که در فضایی بالغ بر 2 هزار و 200 متر مربع است.

در این مرکز سه بخش استقرار شرکت ها و استارت آپ ها، کارگاه ها و آزمایشگاه ها در حال آماده سازی هستند و تا 22 بهمن به بهره برداری می رسد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به در نظر گرفتن 10 هکتار فضای عملیاتی برای فعالیت های کشاورزی برای نشای چغندر و گیاهان دارویی، تصریح کرد: برای راه اندازی کانون قند و شکر مجوز گرفتیم چرا که 70 درصد شکر در خوزستان تولید می شود و زیرساخت بسیار خوبی برای استارت آپ ها است.

رییس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در پایان گفت: مجوز راه اندازی پردیس علم و فناوری را نیز کسب کردیم اما برای تجاری سازی ایده ها نیاز به حمایت شهرک های صنعتی داریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آخرین طرح های دانشگاه صنعتی دزفول در راستای کارآفرینی

آخرین طرح های دانشگاه صنعتی دزفول در راستای کارآفرینی