مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 دی 1399 ساعت 09:302021-01-11بين الملل

باید اقتصاد ایران را تحریم ناپذیر کنیم /ناگزیر به مواجهه دائمی با تحریم هستیم


کلید اصلی تحریم ناپذیر کردن مبادلات بانکی و مالی این است که امکان شناسایی آن ها از سوی آمریکا و متحدینش را کاهش دهیم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی فکری، رییس اداره سیاست ها و برنامه های اقتصادی وزارت امور خارجه در نشست مبادلات مالی تحریم ناپذیر گفت: کشور تحریم کننده محاسبه هزینه- فایده کشورهای طرف مقابل را تغییر می دهد؛ تا جایی که طرف های مقابل از مبادله منصرف شوند و یا اینکه با هزینه های جدید تحمیل شده مجدداً محاسبه نمایند.

وی با بیان اینکه کشور تحریم کننده ساز و کار مالی کشورهای همسایه کشور هدف را تحت کنترل در می آورد، افزود: شناسایی مبادلات تجاری باید در اولویت قرار گیرد؛ چراکه هدف عمده تحریم کنندگان است؛ اما بعد عبور از مرحله شناسایی، تعریف مشوق و یا تنبیه حائز اهمیت به شمار می رود؛ به این معنا که هر چقدر معاملات، بزرگ تر و دولتی بوده، تأثیر پذیری از تحریم بیشتر بوده است.

فکری ادامه داد: در این میان هرچه متولی این مبادلات بخش خصوصی بوده، کمتر تحت تأثیر تحریم بوده است؛ بنابراین می توان گفت کلید اصلی تحریم ناپذیر کردن مبادلات بانکی و مالی با کشورهای همسایه و منطقه، این است که امکان شناسایی آن ها از سوی آمریکا و متحدینش را کاهش دهیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باید اقتصاد ایران را تحریم ناپذیر کنیم /ناگزیر به مواجهه دائمی با تحریم هستیم

باید اقتصاد ایران را تحریم ناپذیر کنیم /ناگزیر به مواجهه دائمی با تحریم هستیم