مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 دی 1399 ساعت 08:502021-01-10اقتصادي

اجرای طرح پایلوت پیشگیری از زوال مرکبات در جهرم


معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی از اجرای طرح پایلوت پیشگیری از زوال مرکبات در باغات شهرستان جهرم خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، محمدمهدی برومندی در حاشیه نشست کارگروه کشاورزی شهرستان جهرم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان فارس ویترین تولید محصولات باغبانی کشور است و مخصوصاً شهرستان جهرم و خفر مقام اول این استان را دارند.

وی افزود: باید با توجه به مشکلاتی که وجود دارد جلو خسارت بزرگ را بگیریم بویژه جهرم که شهرستان بزرگ باغبانی کشور است، کمک کنیم با تاکید وزیر جهاد با برنامه و بررسی کارشناسی باید بتوانیم راهکاری برای عبور از این بحران داشته باشیم.

معاون امور باغبانی وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه استان فارس ظرفیت های بسیار ارزشمند و نقش پر رنگی در تأمین امنیت غذایی کشور در بخش کشاورزی داشته است، گفت: در سال گذشته علاوه بر تولید غذای کشور 7 و نیم میلیون تن صادرات محصولات کشاورزی داشته ایم که 6 میلیارد دلار درآمد ارزی در شرایط تحریم نصیب کشور شده است.

قریب 3 میلیارد دلار سهم بخش باغبانی است.

برومندی بیان داشت: ایران به دلیل داشتن ارتفاعات مناسب و قرار گرفتن در عرض جغرافیایی 32 درجه، کمربند تولید محصولات استراتژیک است در بخش کشاورزی و باغبانی می توانیم به پیشرفت های خوبی دست یابیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح پایلوت پیشگیری از زوال مرکبات در جهرم

اجرای طرح پایلوت پیشگیری از زوال مرکبات در جهرم