مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 دی 1399 ساعت 20:452021-01-08سياسي

پایان جشن دموکراسی آمریکایی


وقایع آمریکا نه تنها این کشور را در جامعه بین الملل روسیاه کرد، بلکه موجب شرمندگی هواداران این کشور در جوامع مختلف هم شد.

- گروه سیاسی خبرگزاری فارس، یادداشت- مهدی فضائلی: آنچه در جریان انتخابات ریاست جمهوری اخیر آمریکا رخ داد و بخصوص رویدادهای چهارشنبه و حمله هواداران ترامپ به کنگره حوادثی بسیار تأمل برانگیز و از زوایای مختلف قابل تحلیل است.

فقط مرور انبوه اظهار نظرهای صاحب نظران و تحلیل گران و سیاستمداران آمریکا و برخی کشورهای دیگر پیرامون این حوادث کافی است تا به عمق فاجعه ای که آمریکا در آن گرفتار شده است پی ببریم.

فاجعه ای که نظام آمریکا با بیرون راندن هزاران آمریکایی طرفدار ترامپ از کنگره و کشتن حداقل چهار نفر آنها از آن بیرون نخواهد رفت و به قول برخی تحلیلگران این تازه آغاز مشکلات برای آمریکاست.

به هر حال بیش از 73 میلیون آمریکایی معتقدند، انتخابات ریاست جمهوری این کشور عادلانه نبوده است و دولتمردان آمریکا بخواهند یا نخواهند انتخابات آمریکا زیر سوال رفته است.

وقایع آمریکا نه تنها این کشور را در جامعه بین الملل روسیاه کرد موجب شرمندگی هواداران این کشور در جوامع مختلف هم شد.

شاید همین یک جمله بایدن رییس جمهور تازه آمریکا برای توصیف وخامت جامعه آمریکا کافی باشدکه: دموکراسی ما در بدترین وضع خود است که در تاریخ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پایان جشن دموکراسی آمریکایی

پایان جشن دموکراسی آمریکایی