مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 19 دی 1399 ساعت 03:352021-01-08سياسي

ایران برای ساخت پیشران های دریایی نیاز به غنی سازی 56 درصد دارد/ دولت در طرح مجلس برای برنامه هسته ای سنگ اندازی می کند


فریدون عباسی، رییس سازمان انرژی اتمی در دولت دهم در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به غنی سازی 20 درصد، گفت: دلیل شروع کردن غنی سازی 20 درصد توسط ایران این بود که سوخت راکتور تهران غنای راکتورش 20 درصد است و اگر 5/3 درصد در آن استفاده کنند، - رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نیاز ایران به غنای بالای 56 درصد در آینده، گفت: ما اعلام کردیم نیاز به غنی سازی بالاتر هم داریم یعنی وقتی که بخواهیم به ساخت پیشران­ های دریایی بپردازیم، نیاز به غنای 56 درصد به بالا داریم.

فریدون عباسی، رییس سازمان انرژی اتمی در دولت دهم در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به غنی سازی 20 درصد، گفت: دلیل شروع کردن غنی سازی 20 درصد توسط ایران این بود که سوخت راکتور تهران غنای راکتورش 20 درصد است و اگر 5/3 درصد در آن استفاده کنند، طراحی قلب آن بهم می خورد و حجم قلب بزرگ­تر خواهد شد.

وی ادامه داد: در مرحله اول که در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در حدود 50 سال پیش ساخته شده، قلب راکتور از نظر غنا با راکتور 90 درصد بوده است.

رییس کمیسیون انرژی مجلس یازدهم اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکایی­ ها سوخت را تامین نکردند و این نوع سوخت صفحه ­ای را فقط آرژانتینی ­ها در اختیار داشتند و کشورهای دیگر هم این نوع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایران برای ساخت پیشران های دریایی نیاز به غنی سازی 56 درصد دارد/ دولت در طرح مجلس برای برنامه هسته ای سنگ اندازی می کند

ایران برای ساخت پیشران های دریایی نیاز به غنی سازی 56 درصد دارد/ دولت در طرح مجلس برای برنامه هسته ای سنگ اندازی می کند