مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 دی 1399 ساعت 18:152021-01-06سياسي

830 میلیارد تومان برای محرومیت زدایی از خراسان جنوبی هزینه شد


رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در خراسان جنوبی گفت: تاکنون 830 میلیارد تومان برای طرح های عمرانی، فرهنگی و سلامت در سطح استان توسط ستاد هزینه شده است.

- بیرجند- رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در خراسان جنوبی گفت: تاکنون 830 میلیارد تومان برای طرح های عمرانی، فرهنگی و سلامت در سطح استان توسط ستاد هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید مجتبی موسوی شامگاه چهارشنبه در دیدار با قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه ستاد اجرایی فرمان امام از یک دهه گذشته در استان تشکیل شده است، افزود: تاکنون بیش از 830 میلیارد تومان توسط ستاد در استان هزینه شده است.

وی ایجاد بهره وری و ارزش افزوده سرمایه های مردم را از جمله اهداف اجرای برنامه های ستاد در استان دانست و افزود: در این برنامه ها پنج اصل شامل سرمایه انسانی، سرمایه اجتماعی، سرمایه طبیعی، فیزیکی و اشتغال روستاییان در استان دنبال می شود.

موسوی با بیان اینکه در راستای اشتغالزایی در روستاهای خراسان جنوبی 160 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است، گفت: با ورود تسهیل گران در 470 روستا، افراد بیکار مشمول این تسهیلات شده اند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در خراسان جنوبی اظهار کرد: همچنین تاکنون 860 طرح عمرانی، فرهنگی و سلامت در سطح استان توسط ستا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

830 میلیارد تومان برای محرومیت زدایی از خراسان جنوبی هزینه شد

830 میلیارد تومان برای محرومیت زدایی از خراسان جنوبی هزینه شد