مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 دی 1399 ساعت 11:152021-01-06سياسي

رشد کشور در 40 سال اخیر با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست


مسئولان کشور و استان بایستی تلاش بیشتری برای حل مشکلات عشایر انجام دهند و مردم باید به این نکته توجه کنند که جمهوری اسلامی ایران طی 40 سال گذشته خدمات بسیاری برای اقشار مختلف جامعه انجام داده است و رشد کشور طی این مدت با .

- به گزارش خبرگزاری فارس از خرم آباد، حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی امروز در دیدار بسیجیان عشایر سپاه لرستان با نماینده ولی فقیه در استان اظهار داشت: عشایر لرستان در طول تاریخ ارادت خاصی نسبت به پیامبر، ائمه اطهار و سادات استان داشته اند و در دوران طاغوت حمایت ویژه ای از سادات  انجام دادند.

وی بابیان اینکه عشایر لرستان در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس علاقه قلبی خود را به  حضرت امام(ره) نشان دادند، افزود:  عشایر نقش مهمی در حوزه تولید محصولات کشاورزی و دامی در استان و کشور دارند همچنین نقش آنان در ایجاد امنیت و دفاع از مرزهای کشور نیز بر کسی پوشیده نیست.

نماینده ولی فقیه در لرستان بیان کرد: هدف اصلی از تشکیل بسیج در آبان ماه 58 ایجاد آمادگی دفاعی و همبستگی ملی در میان اقوام مختلف کشور است و بایستی به این نکته توجه کنیم که عامل همبستگی امروز کشور اعتقاد اقوام مختلف کشور به دن مبین اسلام است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رشد کشور در 40 سال اخیر با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست

رشد کشور در 40 سال اخیر با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست