مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 دی 1399 ساعت 19:152021-01-05دانش

تأکید بر ضرورت آموزش های رسانه ای و تأسیس دانشکده رسانه در افغانستان


در نشست هیأت رسانه ای افغانستان در دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه واحد تهران مرکزی بر ضرورت آموزش های رسانه ای و تأسیس دانشکده رسانه در افغانستان تأکید شد.

- به گزارش گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، اکبر نصراللهی رییس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و  رسانه واحد تهران مرکزی در جمع هیأت موسس صلح، رسانه و حکومت داری خوب افغانستان با تشریح ظرفیت های رسانه ای ایران، گفت: دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات  و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی قدیمی ترین و  بزرگترین و از معتبرترین مرکز آموزشی و پژوهشی کشور و منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر این دانشکده با داشتن حدود دو هزار دانشجو  در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از لحاظ جمعیت دانشجویی، سابقه فعالیت، تنوع رشته ها در حوزه های ارتباطات و رسانه به ویژه روزنامه نگاری و  روابط عمومی و ارتباطات و همچنین 50 عضو هیأت علمی با تجربه و متخصص، بی رقیب است و برخی رشته هایی را که در این دانشکده تدریس می شود، هیچ گروه آموزشی در کشور ندارند.

رییس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و  رسانه  واحد تهران مرکزی همچنین گفت داشتن دانشجویان علاقه مند، جوان و مستعد در فضایی ارتباطی صمیمانه و علمی موجب شده است این دانشکده کانون مباحث رسانه ای کشور باشد و بسیاری از دانشجویان و دانش آموختگا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تأکید بر ضرورت آموزش های رسانه ای و تأسیس دانشکده رسانه در افغانستان

تأکید بر ضرورت آموزش های رسانه ای و تأسیس دانشکده رسانه در افغانستان