مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 دی 1399 ساعت 12:452021-01-03سياسي

پیرهادی: عامل بروز آلودگی هوا فرسودگی ناوگان حمل و نقل است


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن پیرهادی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آلودگی هوا اظهار داشت: کنترل آلودگی هوا به چالش مدیریتی نیمه دوم سال بدل شده است، - رییس فراکسیون مدیریت شهری مجلس گفت: ما برای حل موضوعات تا ابد فرصت نداریم، اولویت کارباید مطالبات ملی باشد، چشم و نگاه مردم به اقدامات وتعهد ما در خدمت به کشور و خدمت رسانی به آنهاست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن پیرهادی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آلودگی هوا اظهار داشت: کنترل آلودگی هوا به چالش مدیریتی نیمه دوم سال بدل شده است، به فصل سرما که می رسیم پدیده وارونگی عیان می کند که بازهم معضل همچون گذشته به قوت خود باقی است؛ در حالی که سالهاست این مسئله ریشه یابی شده وعلل ظهورو بروز آن عیان است، به رغم روشن بودن صورت مسئله، اما گاه عمل که می رسد با سهل انگاری های صورت گرفته هر بار گره ای تازه بر آن زده می شود و موضوع چنان جلوه می کند که گویی فاکتور جدیدی عامل شکل گیری اش شده و روایت داستان تغییر می کند.

وی افزود: جدیدترین روایت از چرایی آلودگی هوای کلان شهرها، سوخت مازوت در نیروگاه ها و پالایشگاه هاست، روایتی که با کمی پرس و جو نادرستی آن ثابت یا دست کم بار اصلی اتهام از گردنش ساقط می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیرهادی: عامل بروز آلودگی هوا فرسودگی ناوگان حمل و نقل است

پیرهادی: عامل بروز آلودگی هوا فرسودگی ناوگان حمل و نقل است