مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 دی 1399 ساعت 05:552021-01-02اقتصادي

هشدار نسبت به حجم بالای آلودگی در سبزی های بسته بندی شده و آماده


نتایج یک مطالعه نشان داد که حدود 30 درصد از سبزی خوردن های بسته بندی شده و آماده مصرف، به دلیل آلودگی میکروبی بیش از حد، قابل مصرف نیستند.

- نتایج یک مطالعه نشان داد که حدود 30 درصد از سبزی خوردن های بسته بندی شده و آماده مصرف، به دلیل آلودگی میکروبی بیش از حد، قابل مصرف نیستند.

به گزارش ایسنا، امروزه در بازار سبزیجات مختلف به صورت بسته بندی شده ارائه می شوند و در دسترس افراد قرار می گیرند.

سبزی خوردن بسته بندی شده یکی از این محصولات است که شامل سبزیجاتی مانند جعفری، پیازچه، ریحان، تره و.

است که پس از پاک کردن، شستشو، ضد عفونی و آب گیری، بسته بندی و آماده مصرف می شود.

در دهه های اخیر با توجه به مشکل کمبود منابع آب شیرین و بالا بودن هزینه های تصفیه فاضلاب، مواردی از آبیاری زمین های تحت کشت سبزیجات با استفاده از فاضلاب خام و پساب های آلوده گزارش شده است.

همچنین در برخی مواقع از کودهای انسانی و حیوانی جهت تقویت رشد این محصولات استفاده می شود.

سبزیجات حاصل از این زمین ها جزو منابعی هستند که آلوده به انواع عوامل بیماری زای انسانی مثل باکتری های کلی فرم مدفوعی هستند.

استفاده از انواع گندزداها و مواد ضدعفونی کننده مناسب از جمله راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری های منتقله از سبزیجات آلوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار نسبت به حجم بالای آلودگی در سبزی های بسته بندی شده و آماده

هشدار نسبت به حجم بالای آلودگی در سبزی های بسته بندی شده و آماده