موضوعات داغ: - شوراي عالي امنيت ملي - استقلال و سپاهان - قيمت طلا و سكه - رژيم صهيونيستي - حمله اسراييل - برنج وارداتي - معاون سياسي - پايگاه خبري - پايانه مسافربري - معاون سياسي وزارت كشور - استاندارد گياهان دارويي - زدراوكو رايكوف - كرونا در خوزستان - صادرات نفت كردستان - سبزيجات كبابي - نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال - آكادمي سلطنتي هنر - وزييات وديد - افزايش ميل جنسي در زنان - بارسلونا رئال وايادوليد - قاچاق ارز در فرودگاه امام - غبارآلود - مهران فيض امام دوست

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 دی 1399 ساعت 05:502021-01-02اقتصادي

ممنوعیتی برای فعالیت هتل ها نیست/ پرداخت نیمی از تسهیلات 12 درصدی هتل های همدان


معاون گردشگری میراث فرهنگی همدان با تاکید بر اینکه ممنوعیتی برای فعالیت هتل ها نیست گفت: حدود نیمی از تسهیلات 12 درصدی هتل ها پرداخت شده و مابقی در حال انجام است.

- علی خاکسار امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه هتل ها هیچ ممنوعیتی برای پذیرش مسافر ندارند اظهار کرد: فقط مقطع زمانی کوتاهی از دادستان هتل ها تعطیل شدند وگرنه ستاد مقابله با کرونا ممنوعیتی اعمال نکرده بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر هم هتل ها با درصد خیلی پایین مسافر دارند ادامه داد: با توجه به ممنوعیت تردد بین استانی و تعطیلی مراکز تفریحی و موزه ها همچنان هتل ها از درصد پایین تری از مسافر برخوردار هستند.

معاون گردشگری میراث فرهنگی همدان در خصوص تعطیلی یا تغییر کاربری هتل ها به سفره خانه یا رستوران در همدان نیز بیان کرد: هیچ هتلی در همدان درخواست تغییر کاربری نداشتند و این طرح تنها به صورت شفاهی مطرح بود اما دو هتل در همدان همچنان تعطیل هستند.

وی با بیان اینکه به منظور جبران خسارت هتل ها تسهیلاتی برای آنها در نظر گرفته شد افزود: در حال حاضر 16 میلیارد تومان درخواست تسهیلات از سوی هتل ها به بانک ارسال شده که حدود 8 میلیارد تومان آن پرداخت شده و مابقی نیز در حال پرداخت است که این تسهیلات 12 درصدی با بازپرداخت دوساله است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ممنوعیتی برای فعالیت هتل ها نیست/ پرداخت نیمی از تسهیلات 12 درصدی هتل های همدان

ممنوعیتی برای فعالیت هتل ها نیست/ پرداخت نیمی از تسهیلات 12 درصدی هتل های همدان