مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 دی 1399 ساعت 06:552020-12-30سياسي

بررسی آخرین دیدگاه سیاسی کشور درباره جریان فتنه


مسؤول سازمان بسیج اساتید دانشگاه های استان برنامه های این سازمان را در دهه بصیرت تشریح کرد و گفت: برگزاری نشست تحلیلی با موضوع آخرین نگاه سیاسی کشور در خصوص جریان فتنه و نشست تخصصی مشترک بسیج اساتید و بسیج دانشجویی استان با عنوان میثاق ولایت از جمله این برنامه ها خواهد بود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت الاسلام محمدرضا باقرزاده در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت حماسه 9 دی گفت: این حماسه دستاورد بزرگ ملت غیور ایران است که برای تاریخ این سرزمین و جهان بسیار ارزشمند است.

وی ادامه داد: 9 دی یک همه پرسی مجدد برای جمهوری اسلامی ایران بود که پس از فتنه 88 ملت بصیر توانستند در مقابل فتنه گران کوردل و معاند با ولایت بایستند.

حجت الاسلام باقرزاده گفت: امروز همچنان آثار نرم افزاری آن فتنه به چشم می خورد و افرادی که ادعای انقلابی گری داشتند پس از جریان فتنه 88 مشخص شد که چه میزان انحراف سیاسی و زاویه با ولایت دارند.

مسؤول بسیج اساتید استان قم ادامه داد: مردم قم در برخورد با فتنه نقش بی بدیل داشتند و امروز نیز فتنه گران در قم برنامه های زیادی دارند و مردم نیز باید هوشیار باشند و در مقابل جریان فتنه ایستادگی کنند.

وی در تشریح برنامه های سازمان بسیج اساتید استان قم به مناسبت دهه بصیرت گفت: برگزاری نشست تحلیلی با موضوع آخرین نگ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بررسی آخرین دیدگاه سیاسی کشور درباره جریان فتنه

بررسی آخرین دیدگاه سیاسی کشور درباره جریان فتنه