مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 دی 1399 ساعت 04:452020-12-30ورزشي

میزان فعالیت ورزشی لرستانی ها در مقایسه با میانگین کشوری چگونه است؟


سرپرست هیئت ورزش های همگانی در لرستان گفت: مردم این استان ازنظر میزان فعالیت ورزشی وضعیت خوبی در کشور دارند.

- عبدالله عزیز پور امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در خرم آباد، اظهار داشت: هدف ورزش همگانی ایجاد نشاط و سلامتی و علاقه مند کردن تمامی اقشار جامعه نسبت به انجام فعالیت های ورزشی است.

وی بابیان اینکه در صورتی که در استان شاهد رواج ورزش همگانی باشیم تأثیرات آن را در سیستم درمان لرستان مشاهده می کنیم، افزود: در هر جامعه ای که ورزش همگانی رواج داشته باشد هزینه های درمان آن پایین تر است.

سرپرست هیئت ورزش های همگانی در لرستان بیان کرد: در دوران کرونا به علت تعطیلی باشگاه ها ورزشی شاهد کاهش فعالیت بدنی مردم در لرستان و  کشور هستیم و این موضوع باعث شده که شیوع کم تحرکی در کشور به 56 درصد برسد و در این بین بانوان با 64 درصد شرایط نامطلوبی را در کم تحرکی تجربه می کنند.

عزیزپور با اشاره به اینکه 50 کمیته زیر نظر این هیئت فعالیت می کنند، تصریح کرد: در ایام کرونا با استفاده از ظرفیت فضای مجازی به آموزش فعالیت های ورزشی در این فضای  پرداخته ایم و برای ایجاد انگیزه در مردم به نفراتی که این فعالیت ها را بهتر انجام دهند جوایز نفیسی داده می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

میزان فعالیت ورزشی لرستانی ها در مقایسه با میانگین کشوری چگونه است؟

میزان فعالیت ورزشی لرستانی ها در مقایسه با میانگین کشوری چگونه است؟