مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 دی 1399 ساعت 13:552020-12-29سياسي

دستور روحانی برای بررسی اختلال در GPS


موضوع اختلال در GPS از قبل با دستور رییس جمهور در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در حال بررسی است.

- به گزارش تابناک به نقل از فرارو، علی ربیعی سخنگوی دولت اعلام کرد که رییس جمهور درباره حادثه بهمن کوه های شمال تهران دستور پیگیری صادر کرده است.

او درباره ادعاها درباره اختلال در سیستم جی پی اس در روز حادثه را تکذیب کرد و گفت اختلال در این سیستم در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در دست بررسی است.

سخنگوی دولت در پی جانباختن شماری از کوهنوردان کشور در ارتفاعات شمال تهران ضمنعرض تسلیت به خانواده جانباختگان گفت: سازمان هواشناسی اواسط هفته گذشته از طریق رسانه ملی هشدارهای لازم را داده بود.

ستاد بحران استان تهران، سازمان هلال احمر و فدراسیون کوهنوردی هم به طور جداگانه اطلاعیه های هشدارآمیز منتشر کرده بودند.

سخنگوی دولت افزود: با صحبتی که با رییس فدراسیون کوهنوردی داشتم اعلام کرد به رغم وجود اختلال در GPS در برخی روزها، موضوع اختلال در GPS با حادثه روز جمعه که برای کوهنوردان و شهروندان کشور رخ داده ارتباط نداشته است.

طبق صحبت هایی که با وزارت ارتباطات داشتیم، GPS روز جمعه اختلال نداشته است.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری ادامه داد: ساعت 11 صبح روز جمعه باد با سرعت 60 کیلومتر بر ساعت و در دمای منفی 30 درجه آمده که هم دما را به منفی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستور روحانی برای بررسی اختلال در GPS

دستور روحانی برای بررسی اختلال در GPS