مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 دی 1399 ساعت 17:102020-12-27بين الملل

نخست وزیر سابق عراق: از روی انگشتر فهمیدم که هدف حمله آمریکایی ها شهید سلیمانی است


نخست وزیر سابق عراق گفت که از روی تصاویر منتشر شده به فاصله لحظاتی بعد از حمله آمریکایی ها به خودروی سردار سلیمانی فهمید که این خودروی متعلق به شهید سلیمانی و همراهانش بوده است.

به گزارش فارس، عادل عبد المهدی ، نخست وزیر سابق عراق گفت که صبح روزی که شهید سلیمانی، فرمانده سابق نیروی سپاه قدس انقلاب اسلامی ترور شد، با یکدیگر قرار ملاقات داشته است.

او در گفت وگو با شبکه العهد عراق در برنامه مستند موسوم الرحله الأخیره (آخرین سفر) گفت: حدودهای ساعت یک بود که اخباری مبنی بر حمله هوایی آمریکایی ها به ایرانی ها در نزدیکی های فرودگاه بغداد منتشر می شد.

کسی که من را از خواب بیدار کرد، برادر کاظمی، نخست وزیر کنونی بود .

عبدالمهدی ادامه داد: شک و احتمالاتی [که هدف چه کسانی هستند] وجود داشت ولی می دانستیم که شهید سلیمانی به عراق خواهد آمد؛ چرا که ساعت 8:30 صبح با هم قرار ملاقات داشتیم.

قرار بود با هم صبحانه بخوریم.

همین جایی که الآن هستیم .

نخست وزیر سابق عراق گفت: نزدیک ساعت یک بامداد بود که کاظمی تماس گرفت و گفت که حادثه ای اتفاق افتاده ولی مشخص نبود که شهید سلیمانی در هواپیما [دمشق -بغداد] بود یا نه .

او ادامه داد: تصاویری داشت به دستم می رسید در گوشی از خودروی هدف قرار داده شده.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نخست وزیر سابق عراق: از روی انگشتر فهمیدم که هدف حمله آمریکایی ها شهید سلیمانی است

نخست وزیر سابق عراق: از روی انگشتر فهمیدم که هدف حمله آمریکایی ها شهید سلیمانی است