مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 دی 1399 ساعت 12:252020-12-27اقتصادي

طرح نظارت بر مصرف گاز در اداره های فارس اجرا می شود


مدیرعامل شرکت گاز فارس از اجرای طرح کنترل و نظارت بر مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات و سازمان های دولتی استان با هدف صرفه جویی و مدیریت انرژی خبر داد.

- ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت گاز فارس از اجرای طرح کنترل و نظارت بر مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات و سازمان های دولتی استان با هدف صرفه جویی و مدیریت انرژی خبر داد.

غلامعباس حسینی یکشنبه 7 دی به خبرنگاران گفت: با توجه به افزایش مصرف گاز به واسطه برودت هوا و براساس بخشنامه صرفه جویی مصرف بهینه و ایمن ابلاغی از سوی معان اول رییس جمهور، جلساتی در استانداری فارس تشکیل و لزوم رعایت حداکثری صرفه جویی به اداره ها و نهادهای دولتی اعلام شده است.

او با اشاره به تشکیل گشت های کنترل و نظارت بر مصرف بهینه گاز در بخش دولتی و نیمه دولتی فارس، افزود: مطابق این بخشنامه، همه سازمان ها، موسسات و شرکت های دولتی، نهادهای انقلاب اسلامی، نیروهای مسلح و استانداری تا پایان سال موظف به رعایت کامل مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی شده اند.

به گفته حسینی، برای اجرای این بخشنامه رعایت دمای 18 تا 21 درجه سانتیگراد در فضاهای داخلی و بسته و دمای 18 درجه سانتیگراد در راهروها و فضاهای عمومی سرپوشیده، روشن کردن وسایل گرمایشی یک ساعت پیش از آغاز وقت اداری و خاموش کردن آنها یک ساعت پیش از پایان وقت اداری، خاموش کردن وسای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرح نظارت بر مصرف گاز در اداره های فارس اجرا می شود

طرح نظارت بر مصرف گاز در اداره های فارس اجرا می شود