مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 دی 1399 ساعت 11:552020-12-27سياسي

قضاوت عادلانه امنیت آفرین سرلوحه کار قضات قرار گیرد/ تشدید برخوردها با اراذل و اوباش


رییس کل دادگستری لرستان، دومین سیاست مجریان دستگاه قضا را قضاوت عادلانه امنیت آفرین عنوان کرد و گفت: اصل بی طرفی در تمامی جریان های رسیدگی پرونده لحاظ و به گونه ای رفتار شود که برای هیچ یک از طرفین شک و شبهه ای به وجود نیاید.

- به گزارش خبرگزاری فارس از خرم آباد، محمد رزم ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه رییس دادگستری شهرستان سلسله، با تأکید بر حفظ کرامت انسانی، اظهار کرد: تکریم ارباب رجوع و حفظ حقوق شهروندی یا همان مردم داری، مهمترین اولویت و سیاست دستگاه قضایی است.

وی خاطرنشان کرد: بایستی همواره در جلب نظر مردم به عنوان سرمایه های اجتماعی تلاش کنیم، چرا که پشتیبانی مردم از نظام موجب سلامت و اقتدار دستگاه قضا نیز خواهد شد.

رییس کل دادگستری لرستان، دومین سیاست مجریان دستگاه قضا را قضاوت عادلانه امنیت آفرین عنوان و تصریح کرد: اصل بی طرفی در تمامی جریان های رسیدگی پرونده لحاظ و به گونه ای رفتار شود که برای هیچ یک از طرفین شک و شبهه ای به وجود نیاید.

رزم با بیان اینکه سلسله شهرستانی سنتی مذهبی و دارای مردمی متدین است، افزود: از ظرفیت شوراهای حل اختلاف در جهت ایجاد صلح و سازش و فرهنگ سازی این مهم استفاده شود.

وی بر تسریع در رسیدگی پرونده ها، رفع اطاله دادرسی، کاهش موجودی و یا افزایش پرونده های مختومی تأکید و از مسؤولان ذی رب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قضاوت عادلانه امنیت آفرین سرلوحه کار قضات قرار گیرد/ تشدید برخوردها با اراذل و اوباش

قضاوت عادلانه امنیت آفرین سرلوحه کار قضات قرار گیرد/ تشدید برخوردها با اراذل و اوباش