مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 دی 1399 ساعت 06:002020-12-27اقتصادي

پورحاجت: عملکرد بورس در حوزه مسکن شفاف نیست / دولت پالس های اشتباه می دهد


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فرشید پورحاجت با اشاره به قانون ساماندهی و تولید و عرضه مسکن و تصدی گری دولت در حوزه مسکن اظهار کرد: - دبیر کانون سراسری انبوه سازان با بیان این که دولت پالس های اشتباهی را به بازار مسکن ارسال می کند، گفت: بورس مسکن کمکی به کاهش قیمت مسکن در کشور نمی کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فرشید پورحاجت با اشاره به قانون ساماندهی و تولید و عرضه مسکن و تصدی گری دولت در حوزه مسکن اظهار کرد: در چندین سال گذشته این دو موضوع گریبان حوزه مسکن شده و متاسفانه این تصدی گری منجر به صاحب مسکن شدن مردم هم نشده است.

اتفاق بدی که چندین سونامی قیمت را در بخش مسکن روی داده و قدرت خرید مردم را به شدت کاهش داده است.

وی افزود: این موضوع طی 10 سال گذشته با ادغام وزارتخانه های راه و ترابری و مسکن و شهرسازی سابق بدتر شده است.

وقتی می گویند سیاست ورزی در حوزه مسکن شود یعنی یک متولی مسکن برنامه ریزی کند برای تمام دهک هایی که در جامعه زندگی کنند.

وی ادامه داد: با توجه به آن چیزی که روی داده ما مشاهده نمی کنیم دولت یک برنامه مشخصی برای حوزه تولید مسکن داشته باشد.

از این بدتر بخش خصوصی را هم در کنار خودش به عنوان مشورت گیرنده قرار نداده و با آمار و اطلاعات غلط به مردم فرکانس های نامناسبی را به بازار مسکن که یک باز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پورحاجت: عملکرد بورس در حوزه مسکن شفاف نیست / دولت پالس های اشتباه می دهد

پورحاجت: عملکرد بورس در حوزه مسکن شفاف نیست / دولت پالس های اشتباه می دهد