مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 دی 1399 ساعت 08:452020-12-22اجتماعي

ورود سامانه بارشی از فردا به آسمان چهارمحال و بختیاری


مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری از ورود سامانه بارشی به آسمان استان از فردا خبر داد.

- ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری از ورود سامانه بارشی به آسمان استان از فردا خبر داد.

مهران چراغپور در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه سامانه بارشی از بعدازظهر چهارشنبه وارد استان می شود، اظهار کرد: این سامانه سبب بارش برف در مناطق سردسیر و در ارتفاعات خواهد شد.

وی افزود: پیش بینی می شود بارش از مناطق کوهرنگ آغاز شده، تا ظهر پنج شنبه اغلب مناطق استان را فرا می گیرد و بارش ها تا روز شنبه ادامه خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شدت بارش ها در مناطق غربی استان است، ادامه داد: توصیه می شود از تردد جاده ای تا حد ممکن جلوگیری به عمل آید.

چراغپور خاطرنشان کرد: صبح امروز کوهرنگ با منفی 10 درجه سانتیگراد زیر صفر سردترین نقطه و مالخلیفه با 12 درجه سانتیگراد گرم ترین نقطه استان گزارش شده است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود سامانه بارشی از فردا به آسمان چهارمحال و بختیاری

ورود سامانه بارشی از فردا به آسمان چهارمحال و بختیاری