مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 دی 1399 ساعت 05:552020-12-22اقتصادي

ممنوعیت صادرات مرکبات لغو شود/ضعف سیاست های حمایتی


رییس مجمع نمایندگان مازندران در مجلس یازدهم بر لزوم لغو ممنوعیت صادرات مرکبات تولیدی این استان تاکید کرد و گفت:صادرات مرکبات منجر جلوگیری از تغییر کاربری می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، منصور علی زارعی صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: مازندران با تولید دو میلیون و700 هزار تن انواع مرکبات رتبه نخست تولید ملی این محصول را در اختیار دارد.

نماینده مردم ساری و میاندرود سطح تولید مرکبات کشور را 4.

5 میلیون تن ذکر کرد وافزود: مازندران باید به عنوان اولین پایانه صادراتی مرکبات کشور شناخته شود.

این نماینده با اشاره به نارضایتی باغداران از ضعف سیاست های حمایتی دولت در قبال آنان یادآور شد: نبود انبارهای استاندارد، کمبود صنایع تبدیلی، فرسودگی ماشین آلات و کارگاه های آبمیوه گیری، فقدان وسایل حمل ونقل مناسب و ضعف صنعت بسته بندی و نیز ضایعات بالای مرکبات از مشکلات اساسی باغداران مازندرانی است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در تشریح مشکلات عرصه صادرات مرکبات خاطرنشان کرد: نبود وسایل حمل ونقل مناسب و کانتینرهای یخچال دار، تعهدات ارزی و حقوق گمرکی مهمترین مشکلات حوزه صادرات مرکبات در کشور به شمار می رود.

زارعی مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی را برای رفع مشکلات عرصه تولید مرکبات یادآورشد وافزود: دولت باید از طریق تقویت پوشش های بیمه ای،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ممنوعیت صادرات مرکبات لغو شود/ضعف سیاست های حمایتی

ممنوعیت صادرات مرکبات لغو شود/ضعف سیاست های حمایتی