مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 دی 1399 ساعت 14:202020-12-21حوادث

احتکار1500 تُن مواد اولیه پتروشیمی در تهران


جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ از کشف 1500 تُن مواد اولیه پتروشیمی احتکار شده در انباری در جنوب تهران خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، حمید هداوند گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر دپو و جمع آوری مواد اولیه پتروشیمی در انباری در جنوب تهران بررسی موضوع در دستور کار تیمی از کارآگاهان پایگاه جنوب پلیس امنیت اقتصادی تهران قرار گرفت.

وی گفت: بررسی های اولیه حاکی از این بود که انبار موصوف فاقد مجوزهای قانونی بوده و مشخصات آن در سامانه جامع انبارها ثبت نشده است که نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضایی منعکس و دستور بازرسی اخذ شد.

جانشین پلیس امنیت اقتصادی تهران با اشاره به اینکه هویت مالک انباری مورد شناسایی قرار گرفت، افزود: در بازرسی از داخل این انباری یک هزار و 500 تن مواد اولیه مواد پتروشیمی احتکاری که در صنعت تولید پلاستیک کاربرد دارد، کشف شد که کارشناسان ارزش ریالی اموال احتکار شده را 450 میلیارد ریال برآورد کرده اند.

وی افزود: با دستور قضایی انبار پلمب و مالک آن برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احتکار1500 تُن مواد اولیه پتروشیمی در تهران

احتکار1500 تُن مواد اولیه پتروشیمی در تهران