مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 دی 1399 ساعت 12:552020-12-21اقتصادي

نوسازی بافت فرسوده مشهد نیازمند حمایت های فرااستانی است


مدیریت شهری مشهد به تنهایی نمی تواند نسبت به نوسازی و بهسازی بافت فرسوده مشهد اقدام کند و نیازمند حمایت دولت، - مشهد ـ رییس شورای شهر مشهد گفت: مدیریت شهری مشهد به تنهایی نمی تواند نسبت به نوسازی و بهسازی بافت فرسوده مشهد اقدام کند و نیازمند حمایت دولت، وزارت مسکن و مجلس است.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمدرضا حیدری امروز در جلسه علنی شورا بافت های فرسوده و ناکارآمد مهمترین تهدید در وقوع زلزله دانست و بر مقام سازی چهار هزار و 500 هکتار بافت فرسوده مشهد تأکید کرد.

رییس شورای شهر مشهد گفت: مدیریت شهری مشهد به تنهایی نمی تواند نسبت به نوسازی و بهسازی این بافت اقدام کند و نیازمند حمایت دولت، وزارت مسکن و مجلس است.

وی با اشاره به فعالیت 30 دفتر تسهیل گری به منظور تشویق ساکنان محلات هدف بازآفرینی به نوسازی و بهسازی، بیان کرد: بر اساس برنامه چهارم توسعه باید مساحت بافت های فرسوده با مشارکت دولت به صرف می رسید.

حیدری بر ضروت ورود دولت و بانک ها در این حوزه، اظهار کرد: برای رسیدن به مساحت صفر در این بافت ها، نیاز به تسهیلاتی با نرخ ارزان داریم تا نوسازی در بافت های فرسوده و ایمن محقق شود.

وی با اشاره به فعالیت 70 سوله بحران در سطح شهر مشهد، گفت: چهار سوله در حال ساخت و پنج پروژه نیز در مرحله برگزاری مناقصه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نوسازی بافت فرسوده مشهد نیازمند حمایت های فرااستانی است

نوسازی بافت فرسوده مشهد نیازمند حمایت های فرااستانی است