مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 آذر 1399 ساعت 08:002020-12-16سياسي

جوکار: نباید بگویند رییس جمهور ایران حکم زندان دارد


رییس کمیسیون شورا های مجلس تاکید کرد: نامزد های انتخابات ریاست جمهوری نباید حتی اتهام اقتصادی داشته باشند؛ چراکه ممکن است در آینده و در دوران ریاست جمهوری برای آن ها حکم زندان در نظر گرفته شود.

- به گزارش تابناک به نقل از فارس، محمد صالح جوکار رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا های مجلس امروز (چهارشنبه 26 آذر ماه 99) در جلسه علنی و در جریان بررسی اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: امروز نگاه مردم آن است که باید مسؤول یا مسئولانشان افرادی پاکدست و مومن باشند و اجازه ندهند دست به بیت المال برده و ژن های برتر منجر به بی عدالتی ها در کشور شوند.

وی افزود: عدم وجود پرونده اقتصادی و جرایم اقتصادی نامزد های انتخابات ریاست جمهوری بسیار مهم است و نمی توانیم فردی را که به علت یک اتهام اقتصادی دادگاهی شده، اما حکمی برای آن صادر نشده است و ممکن است چند وقت بعد رییس جمهور شود و در داخل و خراج بگویند رییس جمهور جمهوری اسلامی ایران حکم زندان دارد را بپذیریم.

رییس کمیسیون شورا های مجلس تصریح کرد: شورای نگهبان باید این امکان را داشته باشد افرادی را که حتی اتهام اقتصادی دارند با عدم تأیید صلاحیت از این شورا روبرو شده و اجازه ندهیم بعد ها آن نامزد ها موجب تضعیف جمهوری اسلامی شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جوکار: نباید بگویند رییس جمهور ایران حکم زندان دارد

جوکار: نباید بگویند رییس جمهور ایران حکم زندان دارد