مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آذر 1399 ساعت 12:552020-12-15بين الملل

متهم ردیف اول قتل فجیع «خاشقچی» به دفتر ولیعهد سعودی بازگشت!


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، صفحه توییتری العهد الجدید که هر از گاهی دست به افشاگری از درون کاخ پادشاهی در عربستان سعودی می زند، از بازگشت سعود القحطانی به دیوان پادشاهی خبر داد.

- متهم ردیف اول قتل فجیع خاشقچی به دفتر ولیعهد سعودی بازگشت! سعود القحطانی دوست صمیمی محمد بن سلمان و متهم ردیف اول قتل جمال خاشقچی به صورت بی سر و صدا به جایگاه سابق خود در دیوان پادشاهی بازگشته است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ، صفحه توییتری العهد الجدید که هر از گاهی دست به افشاگری از درون کاخ پادشاهی در عربستان سعودی می زند، از بازگشت سعود القحطانی به دیوان پادشاهی خبر داد.

العهد الجدید نوشت که سعود القحطانی رییس سابق دیوان پادشاهی سعودی که متهم ردیف اول قتل جمال خاشقچی و از نزدیکترین افراد به محمد بن سلمان محسوب می شود، پس از دو سال که دور از انظار به سر می برد، اکنون به دفتر خود در دیوان پادشاهی بازگشته است.

این در حالی است که سلمان بن عبدالعزیز، پس از قتل خاشقچی، سعود القحطانی را از منصب خود برکنار کرده بود.

اما او و بسیاری از افراد کلیدی در ترور فجیع خاشقچی، هرگز در عربستان محاکمه نشدند.

علاوه بر این، به گفته بسیاری از فعالان حقوق بشر عربستانی و کسانی که از زندان های رژیم سعودی آزاد شده اند، سعود القحطانی در بازجویی و ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

متهم ردیف اول قتل فجیع «خاشقچی» به دفتر ولیعهد سعودی بازگشت!

متهم ردیف اول قتل فجیع «خاشقچی» به دفتر ولیعهد سعودی بازگشت!