مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آذر 1399 ساعت 10:152020-12-15اقتصادي

انجماد فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه بیرجند ممنوع است


انجماد فرآورده های خام دامی تازه در مراکز عرضه این شهرستان تخلف بهداشتی و ممنوع است.

- ایسنا/خراسان جنوبی  رییس شبکه دامپزشکی بیرجند گفت: انجماد فرآورده های خام دامی تازه در مراکز عرضه این شهرستان تخلف بهداشتی و ممنوع است.

حسن علیزاده، امروز سه شنبه 25 آذر به رسانه های گروهی اعلام کرد: بعضی از فروشگاه ها و مراکز عرضه اقدام به انجماد فرآورده های خام دامی تازه در فریزرهای فروشگاهی و معمولی کرده که بر اساس دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور هرگونه انجماد فرآورده های خام دامی تازه در مراکز عرضه تخلف بهداشتی محسوب می شود.

به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی در همه مراحل تولید، استحصال، حمل و نقل و عرضه در دستور کار شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند قرار دارد.

رییس شبکه دامپزشکی بیرجند گفت: از شهروندان می خواهیم در زمان خرید فرآورده های خام دامی تازه و منجمد به مشخصات درج شده بر روی لیبل توجه ویژه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با شماره تماس 1512 برای پیگیری و انجام اقدامات لازم تماس بگیرند.

علیزاده یادآور شد: در یکی از بازدیدهای نظارتی از یک فروشگاه زنجیره ای که اقدام به انجمادسازی انواع فرآورده های خام دامی تاریخ گذشته کرده بود مقدار 129 کیلوگرم کشف و ضبط شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انجماد فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه بیرجند ممنوع است

انجماد فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه بیرجند ممنوع است