مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 آذر 1399 ساعت 19:002020-12-14بين الملل

نخست وزیر موقت لبنان تن به بازجویی نداد


یک منبع لبنانی اعلام کرد، نخست وزیر موقت این کشور امتناع کرد که در خصوص انفجار مهیب بندر بیروت تحت بازجویی قرار بگیرد.

- یک منبع لبنانی اعلام کرد، نخست وزیر موقت این کشور امتناع کرد که در خصوص انفجار مهیب بندر بیروت تحت بازجویی قرار بگیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، یک منبع لبنانی اعلام کرد، حسان دیاب، نخست وزیر موقت این کشور از بازجویی توسط قاضی که وی و سه وزیر پیشین را به اهمال و بی توجهی نسبت به انفجار مهیب بندر بیروت متهم کرده، سر باز زد.

اتهاماتی که فادی صوان، بازپرس پرونده انفجار بندر بیروت هفته پیش گذشته مطرح کرد با انتقادات شدیدی از سوی طرف های بانفوذ از جمله حزب الله شیعی و سعد الحریری، رهبر سنی قرار گرفت.

حسان دیاب پیشتر اعلام کرده بود که وجدانش نسبت به انفجاری که در چهارم اوت گذشته رخ داد و در نتیجه آن 200 تن کشته، هزاران تن زخمی و محله های شهر بیروت تخریب شدند، آسوده است .

دیاب پس از انفجار بندر بیروت از سمت خوپ استعفا کرد اما به عنوان نخست وزیر موقت به فعالیت خود ادامه می دهد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نخست وزیر موقت لبنان تن به بازجویی نداد

نخست وزیر موقت لبنان تن به بازجویی نداد