مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 آذر 1399 ساعت 19:252020-12-13فرهنگي

حمایت 30 هزار یورویی جشنواره برلین از فیلم پیمان معادی


صندوق سینمای جهان جشنواره برلین (WCF) فهرست 12 پروژه از کشورهای مختلف را که شامل دریافت کمک مالی می شوند، اعلام کرد.

  - صندوق سینمای جهان جشنواره برلین (WCF) فهرست 12 پروژه از کشورهای مختلف را که شامل دریافت کمک مالی می شوند، اعلام کرد.

  به گزارش ایسنا، سایت جشنواره فیلم برلین فهرست 12 فیلم منتخب برای دریافت حمایت مالی از صندوق سینمای جهان را اعلام کرد و فیلم چیزهایی که تو می کشی به کارگردانی علیرضا خاتمی و تهیه کنندگی پیمان معادی و یک شرکت فرانسوی نیز مبلغ 30 هزار یورو در این فهرست حضور دارد.

دیگر پروژه ها از کشورهای ترکیه، موزامبیک، قرقیزستان، گینه، کنگو، جمهوری چک، اندونزی و سنگال از سوی هیات داوران صندوق جهانی فیلم انتخاب شده اند.

صندوق سینمای جهان جشنواره فیلم برلین امسال در مجموع 592 هزار یورو کمک مالی به این پروژه ها اختصاص داده که شاهد رشد 48.

85 درصدی در مقایسه دوره قبلی تخصیص این حمایت مالی است.

هدف از این کمک مالی حمایت از سینمای مستقل و بهتر دیده شدن پیچیدگی های فرهنگی جهان اعلام شده است.

آیه های فراموشی فیلم قبلی محمد خاتمی بود که در سال 2017 به عنوان محصول مشترک آلمان فرانسه/هلند/شیلی ساخته شد و جایزه بهترین فیلمنامه و جایزه فیپرشی بخش افق های جشنواره ونیز را از آن خود کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمایت 30 هزار یورویی جشنواره برلین از فیلم پیمان معادی

حمایت 30 هزار یورویی جشنواره برلین از فیلم پیمان معادی