مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 آذر 1399 ساعت 11:552020-12-13فناوري

استارت آپ ها از سرمایه گذاری جسورانه به جای وام استفاده کنند


به گفته معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تامین مالی با استفاده از برخی از روش ها مانند وام دادن به استارت آپ ها روش مطلوبی نیست و بهتر است استارت آپ ها از سرمایه گذاری جسورانه به جای وام استفاده کنند و اینجاست که سیاست های تامین مالی غیرمستقیم اهمیت پیدا می کند.

- به گفته معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تامین مالی با استفاده از برخی از روش ها مانند وام دادن به استارت آپ ها روش مطلوبی نیست و بهتر است استارت آپ ها از سرمایه گذاری جسورانه به جای وام استفاده کنند و اینجاست که سیاست های تامین مالی غیرمستقیم اهمیت پیدا می کند.

به گزارش ایسنا، استارت آپ ها که غالبا به شرکت های نوپای حوزه فناوری اطلاق می شوند، اگرچه به واسطه روش های نوآورانه و مبتنی بر تکنولوژی روزی که پیش می گیرند، می توانند آینده روشنی برای کسب وکارها رقم بزنند و شیوه های سنتی را با شیوه های جدید کم هزینه تر و بهینه تر جایگزین کنند، همچنان موانعی را هم پیش رو دارند.

از جمله این موانع می توان به عدم ثبات اقتصادی و به روز نبودن قوانین متناسب با رشد فناوری ها ی نوین اشاره کرد.

البته تامین مالی برای استارت آپ ها هم همواره موضوع مهمی بوده و به همین دلیل سرمایه گذاری که با آگاهی از چالش های پیش روی مسیر استارت آپی، به این بخش اعتماد کند، می تواند قوت قلبی Ø


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استارت آپ ها از سرمایه گذاری جسورانه به جای وام استفاده کنند

استارت آپ ها از سرمایه گذاری جسورانه به جای وام استفاده کنند