مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 آذر 1399 ساعت 20:402020-12-10اقتصادي

92.5درصد روستاهای کشور به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل هستند


معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری گفت: 92.

5درصد روستاهای کشور به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل هستند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمد امید پنجشنبه شب پس از بازدید از منطقه جانوری، نوگین و گیشدان در شرق جاسک، با بیان اینکه ایجاد راه ارتباطی مناسب، به عنوان یکی از دغدغه های جدی معاونت توسعه روستایی مورد توجه قرار خواهد گرفت، گفت: انجام عملیات راه سازی و ساخت ابنیه مسیر 99کیلومتری این مناطق از مرکز بخش لیردف، پرهزینه است و پروسه زمان بری خواهد بود اما پس از نشست با وزارت راه و شهرسازی، تصمیمات ویژه ای در این خصوص اتخاذ خواهد شد.

وی افزود: معاونت توسعه روستایی برای حل کوتاه مدت مشکل مسیر ارتباطی روستاهای کوهستانی منطقه شرق جاسک، نسبت به تأمین و تجهیز ماشین آلات راهدارخانه مستقر در بخش لیردف اقدام خواهیم کرد که اگر در مقطع فعلی و با شروع بارندگی های زمستانه، مسیر ارتباطی این روستاها قطع شد، امکان بازگشایی مسیر در سریع ترین زمان ممکن وجود داشته باد.

معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری، گشایش این مسیر را در گام نخست مهم ارزیابی و عنوان کرد: ابنیه مسیر بر اساس برنامه زمان بندی شده و طی برنامه ای که پس از نشست آتی معاونت توسعه روستایی با استاندار هرمزگان، معاونت عمرانی استانداری، نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و با


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

92.5درصد روستاهای کشور به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل هستند

92.5درصد روستاهای کشور به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل هستند