مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 آذر 1399 ساعت 17:352020-12-09بين الملل

عاملان نصب بدافزار روی 20 میلیون گوشی در چین محکوم شدند


مقامات چینی چهار تبعه این کشور را به جرم نصب بدافزار بر روی 20 میلیون گوشی تولیدی شرکت جیونی و کسب درآمد تبلیغاتی از این طریق به زندان محکوم کردند.

- به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از زددی نت، چهار چینی متخلف بعد از دستگیری در نوامبر سال 2019 ، محاکمه شده و به همین علت به زندان محکوم شدند.

شرکت جیونی که در زمینه تولید گوشی های هوشمند فعالیت می کند در سال 2002 در شهر شنزن تأسیس شده و 3000 کارمند دارد.

تمامی افرادی که در این کار غیرقانونی دخالت داشته اند، مناصب بالایی را در شرکت جیونی بر عهده داشته اند.

از جمله این افراد می توان به شو لی نماینده حقوقی شنزن، زو یینگ، جیا ژنگ کیانگ و پان چی ، معاون مدیر کل و مهندسان نرم افزار شرکت Beijing Baice Technology اشاره کرد.

بر اساس اسناد دادگاه، شرکت جیونی از اواخر سال 2018 با همکاری این شرکت کیت های نرم افزاری آلوده به بدافزار را بر روی گوشی های تولیدی این شرکت نصب کرد.

از این طریق جاسوسی از کاربران گوشی های فروخته شده به کاربران و بررسی نحوه استفاده آنها از گوشی ممکن بود.

بدافزار یادشده به آگهی دهندگان امکان می داد تا اطلاعات دقیقی در مورد علایق هر کاربر گوشی های جیونی به دست آورند و همین طور تبلیغات مد نظر خود را بر روی این گوشی ها نمایش دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عاملان نصب بدافزار روی 20 میلیون گوشی در چین محکوم شدند

عاملان نصب بدافزار روی 20 میلیون گوشی در چین محکوم شدند