مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آذر 1399 ساعت 10:452020-12-08اقتصادي

هرگونه افزایش قیمت محصولات لبنی ممنوع است


بنا شد تا به انجمن صنایع لبنی تذکر جدی برای جلوگیری از افزایش قیمت ها داده شود چرا که هر گونه افزایش قیمتی بدون هماهنگی تخلف محسوب می شود.

- دبیر ستاد تنظیم بازار بیان کرد: بنا شد تا به انجمن صنایع لبنی تذکر جدی برای جلوگیری از افزایش قیمت ها داده شود چرا که هر گونه افزایش قیمتی بدون هماهنگی تخلف محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، عباس قبادی در جلسه ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: تنظیم بازار تخم مرغ با توجه به تسهیل بهتر ورود نهاده های دام و طیور به کشور، شرایط مناسبی پیدا کرده است.

همچنین بنا شد تا به انجمن صنایع لبنی تذکر جدی برای جلوگیری از افزایش قیمت ها داده شود چرا که هر گونه افزایش قیمتی بدون هماهنگی تخلف محسوب می شود.

وی با اشاره به تأمین 100 درصدی نهاده های مورد نیاز کشور، تصریح کرد: اگر دپوی کالاهای اساسی در گمرکات کشور بیش از یک ماه طول بکشد به عنوان کالای متروکه تحویل سازمان اموال تملیکی شده و وارد شبکه توزیع خواهد شد تا از بروز التهاب در بازار جلوگیری شود.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت افزود: روند چشمگیر افزایش قیمت اقلام خوراکی در بازارهای جهانی بر روی بازار داخلی نیز تأثیر خواهد گذاشت اما با تدابیر در نظر گرفته شده این تغییر به حداقل میزان ممکن می رسد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هرگونه افزایش قیمت محصولات لبنی ممنوع است

هرگونه افزایش قیمت محصولات لبنی ممنوع است