مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آذر 1399 ساعت 08:502020-12-08سياسي

ربیعی: سیاست گذاری ها باید مبتنی بر ساختارها باشد


سخنگوی هیات دولت با بیان اینکه سیاست گذاری ها باید مبتنی بر ساختارها هم باشد، گفت: آیین نامه های مورد نیاز برای حمایت از دانش آموزان معلول را با وزیر آموزش و پرورش مطرح می کنم.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، علی ربیعی صبح امروز در آیین افتتاح از 28 پروژه و کلنگ زنی 18 پروژه ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه کشور که به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد، با بیان اینکه سیاست گذاری ها باید مبتنی بر ساختارها هم باشد، اظهار کرد: آیین نامه های مورد نیاز برای حمایت از دانش آموزان معلول را با وزیر آموزش و پرورش مطرح می کنم.

سخنگوی هیات دولت با بیان اینکه در سیاست گذاری ها خود تنها مبتنی بر فرد هستیم، عنوان کرد: در راستای تحقق عدالت آموزشی باید نگاه ویژه ای به آموزش تلفیقی فراگیر برای دانش آموزان معلول مشغول به تحصیل در مدارس عادی داشته باشیم.

وی افزود: برای کمک هر چه بهتر به این قشر جامعه باید نیاز سنجی های دقیق انجام شود.

گفتنی است؛ به مناسبت روز جهانی معلولین هفت پروژه با اعتباری بالغ بر 17 میلیارد تومان برای دانش آموزان با نیازهای ویژه استان خراسان رضوی مورد بهره برداری قرار گرفت.

انتهای پیام/70045


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ربیعی: سیاست گذاری ها باید مبتنی بر ساختارها باشد

ربیعی: سیاست گذاری ها باید مبتنی بر ساختارها باشد