مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آذر 1399 ساعت 07:552020-12-08اقتصادي

آمار مسافران اتوبوس در شرایط نارنجی پایتخت


مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اشاره به اینکه آمار مسافران اتوبوس های پایتخت هم زمان با کاهش محدودیت های مربوط به کرونا چندان افزایش نیافته است، - محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در گفت وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره وضعیت اتوبوس ها با توجه به کاهش محدودیت های مربوط به کرونا و شرایط نارنجی پایتخت از ابتدای هفته جاری اظهار داشت: آمار مسافران اتوبوس همزمان با کاهش محدودیت های کرونا چندان افزایش نیافته است و نسبت به قبل از کرونا که روزانه 1700 تا 1800 نفر با اتوبوس تردد می کردند، در حال حاضر آمار به حدود 400 هزار مسافر در طول روز رسیده است.

  وی افزود: البته بررسی های ما از آمار مسافران مترو هم زمان با کاهش محدودیت های مربوط به کرونا به صورت آنلاین نیست چرا که سیستم اتوبوسرانی آفلاین بوده و هفت تا هشت روز طول می کشد تا آمار دقیق مسافران مشخص شود.

ترفع خاطرنشان کرد: عکس های در فضای مجازی در مورد شلوغی اتوبوس ها  منتشر شده و به دست من هم رسیده است که مربوط به ساعات پیک و در اتوبوس های تندرو در خط یک و 7 است ولی به طورکلی در سایر خطوط افزایش چندان آمار مسافر نداشته ایم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر جهت شاغل کردن بخش خصوصی در اتوبوسرانی مشکل داریم، گفت: بخش خصوصی اعلام کرده به دلیل کاهش آمار مسافر، حت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمار مسافران اتوبوس در شرایط نارنجی پایتخت

آمار مسافران اتوبوس در شرایط نارنجی پایتخت