مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 آذر 1399 ساعت 08:352020-12-07سياسي

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: محقق شدن «دولت بایدن» قطعی نیست


بلندپایه ترین مقام اطلاعاتی دولت ترامپ با طرح ادعاهای مشابه تیم حقوقی رییس جمهور آمریکا درباره تقلب در انتخابات، گفت محقق شدن دولت «جو بایدن» قطعی نیست.

- به گزارش گروه بین الملل خبر گزاری فارس، جان راتکلیف ، مدیر آژانس اطلاعات ملی آمریکا در مصاحبه روز یکشنبه خود با شبکه آمریکایی فاکس نیوز گفت شاید دولت بایدنی در کار نباشد.

بلندپایه ترین مقام اطلاعاتی دولت ترامپ در این مصاحبه گفت: مسائل این انتخابات، خواهیم دید که چه کسی در چه کرسی هایی قرار دارد و آیا یک دولت بایدن وجود خواهد داشت.

راتکلیف که از وفاداران به رییس جمهور آمریکا است و بعد از دفاع جانانه خود از وی هنگام بحث ها درباره استیضاح ترامپ و تحقیقات مولر، از سوی ترامپ برای این سمت گمارده شد، دولت بایدن را چیزی توصیف کرد که محقق شدن آن قطعی نیست.

وی که وظیفه اش نظارت و تحلیل اطلاعات دریافتی از آژانس های اطلاعاتی مختلف از جمله سیا است، بسیاری از ادعاهای مطرح شده از سوی تیم حقوقی ترامپ درباره انتخابات را که تاکنون نتیجه ای در تغییر نتایج انتخابات در بر نداشته، مطرح کرد.

وی گفت: فکر می کنم یکی از چیزهایی که در این انتخابات خوب انجام دادیم، رسیدگی به مشکلات مداخلات خارجی، کارزارهای نفوذی از کشورهای دیگر که در سال 2016 شاهدش بودیم، بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: محقق شدن «دولت بایدن» قطعی نیست

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: محقق شدن «دولت بایدن» قطعی نیست