مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 آذر 1399 ساعت 07:102020-12-07سياسي

دشمنان تحمل پیشرفت علمی ایران را ندارند


جوانان و مخصوصا جوانان دانشجو برای نسل های آینده این مملکت جزء پایه های اصلی انقلاب اسلامی هستند.

- ایسنا/آذربایجان غربی فرمانده سپاه ماکو گفت: جوانان و مخصوصا جوانان دانشجو برای نسل های آینده این مملکت جزء پایه های اصلی انقلاب اسلامی هستند.

سرهنگ سید مهدی غفاری در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: در هر جامعه و کشوری که محور حرکت باجوانان انقلابی باشد پیشتازی درتمامی عرصه ها اعم از علمی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، سازندگی و غیره قطعی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه برای اینکه به آینده مطلوب نظام و اسلام ناب برسیم احتیاج به نسل جوان با همّت، پر انگیزه، مومن، تلاشگر، کاردان و راه بلد داریم، افزود: به همین منظور باید محصول دانشگاه های ما انقلابی متعهد، فعال و امیدوار باشد.

وی خاطر نشان کرد: اگر چه جوانان و دانشجویان ما در دوران انقلاب و دفاع مقدس نبوده اند که در مقابل دشمنان و ابر سلطه گران و استکباران جهانی بایستند ولی امروز می توانند درمیدان شرف، افتخار، دفاع از شخصیت ملّی، عزّت ملّی، هویت ملّی و عقیده مستحکم اسلامی، نقش ایفا کنند.

فرمانده سپاه ماکو گفت: دانشجویان باید علم را با مهارت و تجربه توام ساخته و چنانکه مطابق شان ومنزلت آنان است به مثابه پیشاهنگان حرکت های انقلابی در سمت هدف های والای اسلام، پیشرفت و آبادانی روز ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دشمنان تحمل پیشرفت علمی ایران را ندارند

دشمنان تحمل پیشرفت علمی ایران را ندارند