مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 آذر 1399 ساعت 12:152020-12-06اقتصادي

توزیع مرغ با قیمت های متفاوت در شهر همدان


از واحدهای صنفی بازار همدان بازدید کرد و ضمن گفت وگو با تعدادی از متصدیان و مردم به صورت مستقیم در جریان برخی از مسائل و مشکلات آنها قرار گرفت.

- ایسنا/همدان فرماندار همدان ظهر امروز -یکشنبه 16 آذرماه- از واحدهای صنفی بازار همدان بازدید کرد و ضمن گفت وگو با تعدادی از متصدیان و مردم به صورت مستقیم در جریان برخی از مسائل و مشکلات آنها قرار گرفت.

حسین افشاری در حاشیه این بازدید گفت: به علت کاهش کشتار مرغ همدان شاهد کمبود توزیع و عرضه در واحدهای صنفی هستیم و هم اکنون بسیاری از واحدهای صنفی مرغ فروشی از عدم کشتار و نحوه توزیع مرغ گرم گله مند هستند.

وی افزود: در تعدادی از واحدهای صنفی نیز مرغ های تولید خارج از استان توزیع شده که متأسفانه در عرضه شاهد اعلام قیمت های متقاوت در واحدهای صنفی هستیم.

افشاری اضافه کرد: برخی واحدهای صنفی نیز با وجود داشتن مرغ از فروش آن امتناع و اظهار می کنند که هنوز قیمت تعیین نشده است که طی تماس تلفنی با رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قیمت تعیین تکلیف و نسبت به فروش مرغ اقدام شد.

فرماندار همدان در پایان همچنین ضمن بازدید تعدادی از واحدهای صنفی عرضه گوشت و میوه در سبزه میدان قیمت ها را در این واحدها مورد بررسی قرار داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توزیع مرغ با قیمت های متفاوت در شهر همدان

توزیع مرغ با قیمت های متفاوت در شهر همدان