مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 آذر 1399 ساعت 12:052020-12-06اقتصادي

بهسازی محیطی کلانتری ها جهت تسهیل رفت و آمد معلولان


رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ ضمن بزرگداشت روز جهانی معلولین از بهسازی محیطی کلانتری ها جهت تسهیل رفت و آمد معلولان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سرهنگ جلیل موقوفه ای در تشریح این خبر اظهار کرد: حسب قانون حمایت از حقوق معلولان و طبق ماده 2 از فصل دوم این قانون در رابطه با اینکه وزارتخانه ها، سازمان ها، مؤسسات و شرکت های دولتی و نهارهای عمومی و انقلابی موظفند جهت دسترسی و بهره مندی افراد دارای معلولیت، ساختمان ها و اماکن عمومی، ورزشی و تفریحی، معابر و وسایل خدماتی را مناسب سازی کنند، پلیس پیشگیری نیز در اجرای تدابیر فرماندهان ناجا این امر را در دستور کار خود قرار داد.

وی ادامه داد: ساختمان های جدید التاسیس کلانتری ها مجهز به فضای لازم برای استفاده معلولان شده اند.

همچنین بسیاری از ساختمان های قدیمی کلانتری ها نیز مجهز به رمپ و بالابر برای تسهیل در رفت و آمد افراد معلول شده اند.

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ گفت: چنانچه کلانتری مجهز به این امکانات نباشد و یا ورود معلول به داخل کلانتری دشوار باشد عوامل کلانتری موظف هستند برای ثبت اظهارات و ارائه خدمات به معلولان تا مقابل در کلانتری حاضر شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهسازی محیطی کلانتری ها جهت تسهیل رفت و آمد معلولان

بهسازی محیطی کلانتری ها جهت تسهیل رفت و آمد معلولان