مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 آذر 1399 ساعت 08:202020-12-02بين الملل

آمادگی رییس جمهور ونزوئلا برای کناره گیری از قدرت


نیکولاس مادرو آمادگی مشروط خود را برای کناره گیری از قدرت اعلام کرد.

- به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، نیکولاس مادرو رییس جمهور ونزوئلا اعلام کرد که اگر مخالفان در انتخابات پارلمانی 6 دسامبر پیروز شوند آماده است از قدرت کناره گیری کند.

مادورو در یک سخنرانی در کاراکاس پایتخت این کشور که از تلویزیون رسمی نیز پخش شد تأکید کرد: اگر مخالفان در انتخابات پیروز شوند من از قدرت کنار می روم.

اوضاع در ونزوئلا پس از آن که خوان گوایدو رهبر مخالفان 23 ژانویه 2019 خود را رییس جمهور موقت اعلام کرد رو به وخامت نهاد.

این در حالی است که دو روز قبل از آن دادگاه عالی ونزوئلا تعیین وی به عنوان رییس پارلمان را لغو کرده بود.

پس از آن ایالات متحده آمریکا وی را به عنوان رییس جمهور موقت به رسمیت شناخت و کشورهای گروه لیما به استثنای مکزیک و سازمان کشورهای آمریکایی و بیشتر کشورهای اروپایی نیز به آمریکا ملحق شدند.

مادورو در آن زمان اقدام گوایدو را کودتا نامید و روابط دیپلماتیک را با آمریکا قطع کرد، روسیه،بلاروس، ایران،چین، کوبا، نیکاراگوئه،سوریه و ترکیه نیز از مادورو به عنوان رییس جمهور قانونی ونزوئلا حمایت کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمادگی رییس جمهور ونزوئلا برای کناره گیری از قدرت

آمادگی رییس جمهور ونزوئلا برای کناره گیری از قدرت