مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 آذر 1399 ساعت 07:502020-12-01بين الملل

منابع اطلاعاتی: رهبر کره شمالی وخانواده واکسن چینی کرونا زدند


کره شمالی تاکنون هیچ مورد تایید شده ای از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور گزارش نکرده است.

رهبر کره شمالی چاق است و سیگار می کشد 2 عاملی که ریسک ابتلا به کرونا شدید را بالا می برد.

- منابع اطلاعاتی ژاپن ادعا کرده اند کیم جونگ اون رهبر کره شمالی به همراه اعضای خانواده اش و تنی چند از اعضای ارشد حزب حاکم کره شمالی در برابر بیماری کووید19 با واکسن چینی، واکسینه شده اند.

به گزارش عصرایران به نقل از بیزنس اینسایدر ، در حالی که هنوز وضعیت شیوع بیماری کووید19 در کره شمالی در هاله ای از ابهام است ، هری کازیانیس یک تحلیلگر اطلاعاتی مستقر در پایتخت ایالات متحده آمریکا به نقل از 2 منبع اطلاعاتی ژاپنی مدعی شده رهبر کره شمالی و خانواده اش در برابر بیماری کووید 19، واکسن چینی زده اند.

رهبر 37 ساله کره شمالی اضافه وزن دارد و مدام سیگار می کشد، دو عاملی که ممکن است ریسک شدت بیماری در صورت ابتلا به کووید19 را بالا ببرد.

منابع اطلاعاتی ژاپن مدعی شده اند طی هفته های اخیر با دریافت واکسن چینی کرونا جمعی از اعضای ارشد کادر رهبری کره شمالی و خانواده هایشان در برابر کووید 19 واکسینه شده اند.

دولت چین روی 5 نوع واکسن کرونا کار می کند که یکی از این واکسن های تولیدی شرکت سینوفارم بیش از 1 میلیون دوز بین شهروندان چینی تزریق شده و به گفته مقامات بهداشتی پ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

منابع اطلاعاتی: رهبر کره شمالی وخانواده واکسن چینی کرونا زدند

منابع اطلاعاتی: رهبر کره شمالی وخانواده واکسن چینی کرونا زدند