مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 آذر 1399 ساعت 05:352020-11-29سياسي

نیکزاد: تخصیص اعتبار و تسهیلات 138 میلیارد تومانی برای رفع مشکلات عشایر استان اردبیل


نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: طبق هماهنگی و نشستی که با رییس سازمان امور عشایری داشتیم دستور تخصیص اعتبار و تسهیلات 138 میلیارد تومانی برای رفع مشکلات عشایر استان اردبیل اخذ شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علی نیکزاد ، نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طبق هماهنگی و نشستی که با رییس سازمان امور عشایری داشتیم، مقرر شد 50 میلیارد تومان برای تامین آب عشایر استان تخصیص یابد که 30 میلیارد از این مبلغ تا پایان امسال اختصاص خواهد یافت.

وی افزود: همچنین در مورد مسئله احداث راه روستایی مناسب جهت بهبود وضعیت رفت و آمد عشایر عزیز استان، در سفر ریاست جمهوری 8 میلیارد تومان مصوب شده بود که قرار شد این مبلغ به طور کامل در آینده نزدیک جهت آغاز عملیات اجرایی واریز گردد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نیاز جدی واحدهای دامپروری عشایر استان به سرمایه در گردش، تصریح کرد: برای این موضوع نیز مقرر شد تا 80 میلیارد تومان تسهیلات تخصیص یابد.

وی گفت: عشایر غیور استان نقش مهمی در تولید استان دارند و قطعاً وظیفه داریم تا نسبت به رفع مشکلات و دغدغه های آنان اقدام کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نیکزاد: تخصیص اعتبار و تسهیلات 138 میلیارد تومانی برای رفع مشکلات عشایر استان اردبیل

نیکزاد: تخصیص اعتبار و تسهیلات 138 میلیارد تومانی برای رفع مشکلات عشایر استان اردبیل