مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 آذر 1399 ساعت 12:102020-11-22سياسي

99 درصد مشاغل در ملایر محل کسب خود را تعطیل کردند

99 درصد مشاغل در ملایر محل کسب خود را تعطیل کردند

طرح جدید محدودیت های کرونایی از بامداد دیروز در ملایر آغاز شده و 99 درصد مشاغل گروه های 2، 3 و 4 محل کسب خود را تعطیل کرده اند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر قدرت الله ولدی ظهر امروز در جلسه ستاد مقابله با کرونا به صورت ویدئوکنفرانس با حضور استاندار اظهار کرد: به منظور مدیریت و کنترل اپیدمی کووید 19 به شیوه محله و خانواده محور، قرار است طرح گسترده مشارکتی با عنوان طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به اجرا درآید که در این راستا تمام ظرفیت ها و امکانات این شهرستان پشتیبان این طرح ملی است.

وی با بیان اینکه همه دستگاه های اجرایی باید در اجرای این طرح همکاری و ورود جدی داشته باشند و شرح وظایف آنها مشخص شود افزود: نگرانی برای اجرا طرح نداریم.

فرماندار شهرستان ملایر ادامه داد: سپاه و بسیج ملایر با تمام توان در کنار دیگر دستگاه ها همچون شبکه بهداشت و درمان، مرکز بهداشت، جمعیت هلال احمر، جامعه طلاب و روحانیون و دیگر مجموعه ها پای کار است و گروه های تعیین شده آمادگی لازم برای اجرای این طرح را دارند.

وی تصریح کرد: تشکیل کارگروه تخصصی در این زمینه ضروری است و نیاز است با تشکیل کمیته های عملیاتی و تیم های اجرایی(مراقبتی، حمایتی و نظارتی)، به سرعت فعالیت های محله محور و خانواده محور آغاز شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

99 درصد مشاغل در ملایر محل کسب خود را تعطیل کردند

99 درصد مشاغل در ملایر محل کسب خود را تعطیل کردند