مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آذر 1399 ساعت 11:302020-11-21اقتصادي

رستوران ها و فست فودی ها فقط به صورت بیرون بر حق خدمات دهی دارند


در حال حاضر 52 تیم نظارت استان البرز را به مناطق مختلف دسته بندی کرده و در بازرسی های روزانه خود وضعیت فعالیت واحدهای صنفی را رصد و با واحدهای متخلف برخورد مقتضی را انجام می دهند.

- ایسنا/البرز رییس اتاق اصناف مرکز البرز گفت: در حال حاضر 52 تیم نظارت استان البرز را به مناطق مختلف دسته بندی کرده و در بازرسی های روزانه خود وضعیت فعالیت واحدهای صنفی را رصد و با واحدهای متخلف برخورد مقتضی را انجام می دهند.

بهروز حصاری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اعمال طرح جامع مقابله با کرونا و تعطیلی دو هفته ای اصناف رسته 2، 3 و 4 اظهار کرد: طی بیش از 9 ماه گذشته کسب و کار بسیاری اصناف به دلیل شیوع کرونا با مشکل مواجه شده و برخی از آنها مثل آرایشگاه های زنانه اغلب تعطیل بوده اند.

وی ادامه داد: بدون شک این تعطیلی معیشت صاحبان مشاغل را با مشکل مواجه کرده ولی از آنجایی که سلامت مردم از همه چیز مهمتر است، این افراد از درآمدزایی خود گذشته و واحد خود را تعطیل کرده اند.

وی توضیح داد: در روز اول اجرای طرح جامع مقابله با کرونا هم صنوف استان بیشترین همکاری را داشته و به جز رسته اول بقیه واحدها تعطیل هستند.

این مسئول در پاسخ به اینکه چرا رستوران ها و فست فودی ها همچنان باز است، گفت: این گروه تنها می توانند به صورت بیرون بر به مشتریان خدمات ارائه دهند و از پذی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رستوران ها و فست فودی ها فقط به صورت بیرون بر حق خدمات دهی دارند

رستوران ها و فست فودی ها فقط به صورت بیرون بر حق خدمات دهی دارند