مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آبان 1399 ساعت 15:252020-11-18سياسي

مقام سپاه: فعالیت 144 گردان سایبری در تهران/جوانان را در برابر دروغ و تردید واکسینه می کنیم


مهارت افزایی و بصیرت افزایی و رفع ابهام آفرینی ها و دروغ گویی های معاندین در فضای مجازی و نیز کارهای اموزشی در حوزه کرونا از جمله فعالیتهای لشگر سایبری است.

- سردار محمدرضا یزدی فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در نشستی خبری از فعالیت 144 گردان سایبری در تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا سردار یزدی در پاسخ به پرسشی درباره فعالیت های این مجموعه در فضای مجازی به ویژه در ایام کرونا اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا در جلسات مختلف گسترش دولت الکترونیک را دنبال کردیم؛ در عین حال لشکر سایبری سپاه تهران متشکل از 144 گردان سایبری در فضای مجازی اقدام به انجام کارهای آموزشی از جمله در حوزه کرونا، مهارت افزایی و بصیرت افزایی و رفع ابهام آفرینی ها و دروغ‌گویی‌های معاندین در این فضا کرده اند.

همواره تلاش می‌کنیم با حضور در فضای مجازی کاری کنیم تا با کسانی که می‌خواهند جوانان ما را فریب دهند، مقابله کنیم و با ارائه آموزشهای لازم جوانان را در برابر دروغ آفرینی‌های و تردید آفرینی‌ها به نوعی واکسینه کنیم.

سردار محمدرضا یزدی فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ صبح سه‌شنبه در نشستی خبری به ارائه توضیحاتی درباره برنامه های این مجموعه به مناسبت هفته بسیج پرداخت و خدمت رسانی به عموم مردم ،بویژه اقشار محرو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مقام سپاه: فعالیت 144 گردان سایبری در تهران/جوانان را در برابر دروغ و تردید واکسینه می کنیم

مقام سپاه: فعالیت 144 گردان سایبری در تهران/جوانان را در برابر دروغ و تردید واکسینه می کنیم