مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آبان 1399 ساعت 07:202020-11-18پزشكي

استفاده از ماسک در همدان به 80 درصد رسیده است


خوشبختانه آمار استفاده از ماسک برای جلوگیری از شیوع کرونا در همدان به 80 درصد رسیده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حسین افشاری صبح چهارشنبه در مراسمی با حضور رییس و شماری از کارکنان مرکز بهداشت شهرستان همدان از تلاش های کادر بهداشت و درمان قدردانی کرد و از اجرای مجدانه محدودیت های جدید کرونایی در سطح شهرستان خبر داد.

افشاری با گرامیداشت یاد دو شهید گرانقدر مدافع سلامت همدان که به درجه رفیع شهادت نائل آمدند؛ گفت: کادر بهداشت و درمان ایثارگرانه در خط مقدم مبارزه و مقابله با این بیماری منحوس ایفای وظیفه می کنند.

فرماندار همدان از اجرای محدودیت های جدید کرونایی در همدان خبر داد و افزود: محدودیت های جدیدی از ابتدای آذرماه در خصوص تجمعات، اصناف و ترددها پیش بینی شده که با جدیت به مرحله اجرا در خواهد آمد.

وی با اشاره به ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی و افزایش مشارکت مردم در این خصوص عنوان کرد: از مردم همدان درخواست داریم در راستای حفظ سلامت خود و خانواده و همنوعان ملاحظات ابلاغی را رعایت کنند.

افشاری با بیان اینکه خوشبختانه آمار استفاده از ماسک برای جلوگیری از شیوع کرونا در همدان به 80 درصد رسیده است، اضافه کرد: امیدواریم با رعایت سایر توصیه ها به ویژه پایان دادن به رفت و آمدهای خانوادگی شاهد روند کاهشی شیوع ویروس و سیر نزولی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از ماسک در همدان به 80 درصد رسیده است

استفاده از ماسک در همدان به 80 درصد رسیده است