مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 آبان 1399 ساعت 20:052020-11-17سياسي

ابهامات پلی‎اکریل؛ از ادعای فساد تا ممنوعیت برگزاری مجمع عمومی


ابهامات درباره وضعیت پلی اکریل گسترش یافته و در آخرین مورد آن ادعای فساد روزانه یک میلیاردی مطرح شده که شفاف سازی هیأت اجرایی مستقر در کارخانه را به دنبال داشته است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، در ادامه پیگیری برای حل مشکلات پلی اکریل چند هفته نیز اتفاقاتی رقم خورد که امیدواری برای حل مسأله را افزایش نداده است.

قاضی عسگر: تا کارخانه را با تمام ظرفیت راه اندازی نکنیم آن را رها نخواهیم کرد تلاش ها برای راه اندازی مجدد کارخانه ادامه دارد و سید حسن قاضی عسگر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان، و در آخرین گفت وگو با خبرنگار فارس (گفت وگو را اینجا بخوانید) اظهار کرده بود: خط پلی استر با تمام ظرفیت راه اندازی شده، مواد اولیه خط اکریلیک نیز در حال رسیدن است اما به اندازه کافی نیست، در حال مذاکره برای راه اندازی کارخانه با تمام ظرفیت هستیم؛ بحث ما روی تأمین مواد اولیه به میزان 4500 تن در ماه است و تا این کارخانه را با تمام ظرفیت راه اندازی نکنیم آن را رها نخواهیم کرد.

قاضی عسکر درباره تجمیع پرونده های سهام دار عمده در دادگاه مبارزه مفاسد اقتصادی عنوان کرد: این اتفاق همان چیزی است که ما به دنبال آن بودیم تا بتوانیم قضیه را تعیین تکلیف و موضوع را شفاف کنیم و هم اکنون در حال انجام است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابهامات پلی‎اکریل؛ از ادعای فساد تا ممنوعیت برگزاری مجمع عمومی

ابهامات پلی‎اکریل؛ از ادعای فساد تا ممنوعیت برگزاری مجمع عمومی