مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 آبان 1399 ساعت 08:552020-11-14سياسي

اتمام آسفالت کوچه های خاکی در شهرک ولیعصر(عج) همدان


رییس شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به اتمام آسفالت کوچه های خاکی در شهرک ولیعصر(عج) به همت شهرداری منطقه 4 گفت: این شهرک برای انجام پروژه های بزرگتر مهیا می شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، سید مسعود عسگریان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با تقدیر از عملکرد شهرداری منطقه 4 در اجرای پروژه های مختلف شهری اظهار کرد: شهرک ولیعصر(عج) سال هاست که با مشکل آسفالت مواجه است و کوچه های خاکی متعدد باعث بروز مشکلات مختلف شهری و اجتماعی برای شهروندان این منطقه شده بود که با برنامه ریزی تلاشگران شهرداری موجب افزایش رضایت ساکنان شده است.

وی با اشاره به اینکه همیشه آسفالت از دغدغه های شهروندان بوده است، گفت: عزم جدی شهردار منطقه 4 در راستای رفع مشکلات عدیده و قدیمی آسفالت و کوچه های خاکی نشان از شروع پروژه های زیرساختی مهم و اثرگذار در این شهرک است.

رییس شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به اینکه اغلب ساخت و سازها در شهرک ولیعصر(ع) خارج از ضوابط شهری است، افزود: اگر ساکنان این منطقه خود را ملزم به دریافت پروانه ساختمان و پرداخت عوارض های سالیانه کنند، مطمئنا خدمات بیشتر و با کیفیت تری را از شهرداری دریافت می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اتمام آسفالت کوچه های خاکی در شهرک ولیعصر(عج) همدان

اتمام آسفالت کوچه های خاکی در شهرک ولیعصر(عج) همدان