مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 آبان 1399 ساعت 20:152020-11-12پزشكي

پیشگیری از کرونا با غرغره کردن آب انار/فلفل قرمز و افزایش طول عمر


حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

- به گزارش طبق نتایج چهار مطالعه بین المللی، مصرف فلفل قرمز تند ریسک احتمالی مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی را تا 26 درصد کاهش می دهد.

ترکیب سیاه دانه و عسل قادر به درمان بیماری کووید 19 است آزمایشات جدید نشان می دهند که سیاه دانه و عسل می توانند در درمان نوع شدید و متوسط بیماری کووید 19 مؤثر باشند.

تأثیر چای سبز و آب انار در پیشگیری از ابتلاء به کروناویروس محققان در مطالعات آزمایشگاهی مشاهده کردند چای سبز و آب انار از عفونت کروناویروس در سلول ها پیشگیری می کند.

شناسایی هفت نوع بیماری متفاوت در نوع خفیف کووید 19 مطالعه جدید نشان می دهد هفت نوع بیماری در کووید 19 خفیف وجود دارد و این بیماری ها موجب تغییرات قابل توجهی در سیستم ایمنی حتی بعد از 10 هفته می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیشگیری از کرونا با غرغره کردن آب انار/فلفل قرمز و افزایش طول عمر

پیشگیری از کرونا با غرغره کردن آب انار/فلفل قرمز و افزایش طول عمر