مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 آبان 1399 ساعت 08:502020-11-12بين الملل

مقام آمریکایی: منافع آمریکا با تغییر رییس جمهور تغییر نمی کند


فرستاده آمریکا در امور ایران ضمن تکرار ادعای بی اساس واشنگتن علیه ایران گفت که واشنگتن سیاست ها و هم پیمانان خود را با تغییر رییس جمهور تغییر نمی دهد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، الیوت آبرامز فرستاده آمریکا در امور ایران در مصاحبه با روزنامه سعودی الشرق الاوسط به چند موضوع از جمله روابط ریاض با واشگنتن و چگونگی برخورد با پرونده ایران پرداخت.

الیوت آبرامز در این خصوص گفت که پس از ماه ژانویه سال 2021 چه رییس جمهور دونالد ترامپ باشد یا جو بایدن منافع آمریکا با تغییر رییس جمهور یا حزب حاکم در این کشور تغییر نخواهد کرد.

آبرامز در ادامه با تأکید بر این مسئله که منافع و سیاست های آمریکا و همچنین هم پیمانان این کشور و جغرافیای منافع آن  با آمدن رییس جمهور جدید تغییری نخواهد کرد گفت با این حال، شاید راه محافظت از این منافع از شخصی به شخص دیگر متفاوت باشد.

آبرامز که بتازگی پس از سفر به فلسطین اشغالی به عربستان سعودی سفر کرده است، گفت که در دیدار با خالد بن سلمان وزیر دفاع سعودی درباره روابط عربستان سعودی با عراق رایزنی کرده است.

او در این خصوص ادعا کرد، بغداد سعی دارد آنچه آن را مداخله و اثرگذاری خطرناک ایران برای عراق خواند، کنار بزند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مقام آمریکایی: منافع آمریکا با تغییر رییس جمهور تغییر نمی کند

مقام آمریکایی: منافع آمریکا با تغییر رییس جمهور تغییر نمی کند